Der udføres alle tænkelige opgaver indenfor tømrer & snedkerfaget

Vores produkter bærer præg af vores kvalitetsbevidste arbejde, men vi kan dog stadig konkurrere på prisen.

Isolering, efterisolering og energivejledning

Som uddannet energivejleder gives gode råd og anbefalinger til konkrete forbedringer hjemme hos dig. Der tages udgangspunkt i, hvad der er rentabelt, i forhold til gældende krav om energiforbedringer. Det kan være, at en ny tætningsliste eller lavenergiruder er tilstrækkeligt i stedet for at udskifte døren.

En korrekt isolering sikrer et godt indeklima

Hos Kongskilde Tømrer og Snedkerfirma A/S varetager vi isoleringsopgaver af blandt andet tage, lofter og gulve. Vi kan varetage isolering af private boliger, men også af beboelsesejendomme, sommerhuse og virksomheder.

Ved efterisolering af din bolig bliver varmen nemmere at holde på, således at varmeforbruget kan reduceres og skabe et bedre indeklima i hjemmet eller på kontoret.

Få et uforpligtende tilbud på isolering og energivejledning

Vores mange års erfaring med isolering sikrer dig tryghed i vores arbejde. Ingen kolde fødder - ring og få et godt råd. Vi udfører isoleringsopgaver og energivejledning i Sorø, Slagelse og Ringsted.

Vi er tilknyttet Byg Garanti

Du kan kontakte Kongskilde Tømrer og Snedkerfirma A/S på telefon 57 83 23 48 for at få et uforpligtende tilbud på isolering, efterisolering og energivejledning eller skriv til os på post@kongskilde-ts.dk.

Få et tilbud

​Udfyld nedenstående og modtag et uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kongskilde Tømrer & Snedkerfirma A/S // Metalvej 11A, 4180 Sorø // CVR: 27581323

Telefon: 57 83 23 48 // E-mail: post@kongskilde-ts.dk